SAVE THE DATE; Netwerkbijeenkomst ASM-instructeurs

Save the date

5/11/'21

Op 5 november organiseert de ASM Academy de eerste landelijke netwerkdag voor ASM-instructeurs! Hou je agenda vast vrij voor een inspirerende bijeenkomst en groot nieuws.

PROFESSOR OF MOTOR LEARNING

KEYNOTE KEITH DAVIDS

Met meer dan 600 publicaties en bijna 25.000 verwijzingen mogen we gerust spreken over een spreker van wereldniveau. Keith Davids (UK) is tevens de vierde auteur van het Engelstalige boek ‘The Athletic Skills Model’ en o.a. samen met founder Geert Savelsbergh auteur van het onlangs verschenen boek ‘Nonlineair Pedagogy and the Athletic Skills Model’.

MASTERS OF MOVEMENT

ADVANCED'15 > SPECIALIST'19 > MASTER '22

De herindeling van de Instructeursopleidingen in 2019 naar de niveaus Advanced, Specialist en Master, vraagt om het langverwachte vervolg. Daarvoor lanceert de ASM Academy een compleet nieuw concept: Masters of MovementTM. We kijken er naar uit om het eindelijk met jullie te delen!

VOOR WIE

ASM-INSTRUCTEURS

Voor de pioniers die al in 2015 aan de eerste opleidingen deelnamen, tot en met de nieuwkomers die dit jaar de opleiding Advanced volgen. Heb je (binnenkort) een officieel certificaat van de ASM Academy? Dan is deze dag ook voor jou!

TIJD/LOCATIE

GRATIS DEELNAME. VERDERE INFO VOLGT BINNENKORT

We leggen op dit moment de laatste hand aan het programma. We mikken op de middag/avond in regio Amsterdam. De specifieke tijd en locatie delen we binnenkort. Dan kan je jezelf ook direct aanmelden.

Deel dit bericht